Behandelingen

Wat wij doen voor jou

Behandelingen

Energetische Therapie

Energetische therapie is de algemene noemer waaronder handoplegging, strijken, magnetiseren of healing vallen. Als u kiest voor een energetische behandeling is dat waarschijnlijk vanuit een gevoel van vermoeidheid, onrust in het hoofd, lusteloosheid of onbehagen. Slapeloosheid of juist een grote behoefte aan slaap en opzien tegen de kleinste klusjes kunnen een rol spelen.<br /> Tijdens de intake neem ik het door u ingevulde intakeformulier met u door en bespreek met u de mogelijkheid tot behandeling. Het kan gaan om een eenmalige energetische behandeling of een aantal sessies. Dit wordt vastgelegd in de behandelovereenkomst.

Aroma Touch ® techniek

De Aroma Touch® techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. De techniek combineert de geneeswijzen uit het oosten met de moderne medicinale aromatherapie. Bij de Aroma Touch massage wordt gewerkt met acht oliën van DöTerra.

Mindfulness

De Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training van acht wekelijkse bijeenkomsten is ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn. Het is een bewezen effectieve training voor concentratieverbetering, om te leren ontspannen en je geest tot rust te laten komen. Met mindfulness werk je aan een hogere mate van bewustwording. Ook bij somberheid en veel piekeren kan Mindfulness uitkomst bieden. Deze training bied ik zowel 1:1 aan als in een kleine setting op locatie (min. 4 max. 8 dln).

Tarieven 2020-2021

Er is vergoeding mogelijk voor de behandelingen van VVET Register-therapeuten mits uw polis dekking geeft. Kijkt u bij uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden of kijk op www.vvet.nl/voor-consumenten/vergoeding-zorgverzekeraars/

Betaling geschiedt uitsluitend door middel van facturering. Factuur wordt nagezonden.

Het overige aanbod van praktijk Chakraal (Aroma Touch; Mindfulness; Pitjit en massage voor (ex) kanker patiënten) komt niet voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking.

Kunt u toch niet komen? Dan graag uiterlijk 24 uur voor de afspraak afzeggen. Uw tijd kan ik voor een ander gebruiken.

Omschrijving Tijd bedrag
Intakegesprek (evt. tel.) 30 min. gratis
Energetische behandeling* 60 min. € 40,-
AromaTouch® Technique massage met 8 dõTERRA essentiële olieën voor ontspanning en welzijn 60 min. € 45,-
Massage Pitjit Kaki (voeten) 30 min. € 25,-
Massage Pitjit Kepala (hoofd) 30 min. € 25,-
Massage voor (ex-) kankerpatiënten In overleg In overleg
Mindfulness op Maat

– Kennismakingsworkshop

– Training van acht wekelijkse bijeenkomsten

60 min.
90 min.
€ 25,-
In overleg

* De energetische behandeling is vrijgesteld van BTW. Alle overige behandelingen zoals vermeld op deze website zijn BTW-plichtig.